KONTAKT

E-mail

info@hotel-djakovo.hr

Telefon

+385 31 840 570

Adresa

Nikola Tesle 52, 31400 Đakovo

RESTORAN SLAVONICA

Restoran „Slavonica“

Restoran „Slavonica“ kapaciteta 100 mjesta najreprezentativni je restoran u gradu.Uređen u modernom stilu zadržao je elemente lokalnog pejzaža, đakovačkih lipicanaca i obližnjih vinograda na fototapetama koje krase prostor restorana. Menu lista osim lokalne gastronomske baštine uključuje i ostalu nacionalnu i  internacionalnu kuhinju. Mjesto je susreta dragih ljudi u svakoj životnoj prilici (vjenčanja, proslava sakramenata, rođendana, sportskih i poslovnih druženja), jer osim sjedećeg  restoranskog prostora sadrži i dovoljno mjesta za rasplesane trenutke uz živu glazbu. Ambijentu restorana dodatno pridonosi kamin koji u zimskim mjesecima  zvukom pucketajućeg slavonskog  drveta opušta goste dok doručkuju, uživaju u ispijanju kave ili čitanju novina.

IGRAONICA

Hotelska igraonica je dostupna svim posjetiteljima hotela te je namijenjena za djecu (iznad 7 godina) i odrasle. Igraonica sadrži biljar, stolni nogomet, stol za kartanje, šah, pikado, playstation i nitendo wii, karte i druge igre!

MULTIMEDIJA

DVORANA MIMA

Svečana dvorana „Mima“ djeluje već 20 godina i dalje je najpoželjnije mjesto za održavanje svadbenih svečanosti u cijelom gradu i okolici.Kapacitet restorana je od 150 - 500 osoba. Opširnije na našoj Facebook stranici.

FACEBOOK

BAŠTINA SLAVONIJE

Nematerijalna kulturna baština međunarodno je prepoznata kao bitna i vitalna odrednica očuvanja kulturnog identiteta. Njeno očuvanje promiče i razvija kulturnu raznolikost, ljudsku kreativnost te ima značajnu ulogu ...

OPŠIRNIJE

VINSKA CESTA

Počeci vinarske i i vinogradarske tradicije Biskupije Đakovačke i Srijemske sežu u predtursko doba, a nakon oslobađanja od Turaka osobito obnavljaju biskup Petar Bakić sadnjom vinograda u Trnavi, proširuje ih biskup Josip Čolnić.

OPŠIRNIJE

KONTAKT

E-mail

info@hotel-djakovo.hr

Telefon

+385 31 840 570

Adresa

Nikole Tesle 88, 31400 Đakovo