KONTAKT

E-mail

info@hotel-djakovo.hr

Telefon

+385 31 840 570

Adresa

Nikola Tesle 52, 31400 Đakovo

KONGRESI

'Ništa mi ne znači biti najbogatiji čovjek na groblju. Otići na spavanje svaku večer znajući da smo napravili nešto fantastično, to je ono što mi nešto znači'

Steve Jobs , Wall Street Journal 1993

Raspolažemo sa 4 dvorane kapaciteta od 10 – 100 sudionika, a organizacija većih kongresa moguća je i u dvorani „Mima“.Dvorana Strossmayer opremljena je prema najvišim estetskim i tehničkim kriterijima i prima do 50 sudionika.Naša zadaća je pobrinuti da Vaši gosti, zaposlenici i kupci imaju najbolje moguće okruženje u kojem će do izražaja doći njihova inovativnost, kreativnost i pozitivna energija , jer je upravo to ono što danas uspješne tvrtke čini drugačijima od ostalih.Naša gastronomska ponuda, gradske znamenitosti, obližnje vinske ceste i profesionalni pristup organizaciji učiti će višednevne kongrese pravim spojem ugodne atmosfere i novih poslovnih poduhvata.

IGRAONICA

Hotelska igraonica je dostupna svim posjetiteljima hotela te je namijenjena za djecu (iznad 7 godina) i odrasle. Igraonica sadrži biljar, stolni nogomet, stol za kartanje, šah, pikado, playstation i nitendo wii, karte i druge igre!

MULTIMEDIJA

DVORANA MIMA

Svečana dvorana „Mima“ djeluje već 20 godina i dalje je najpoželjnije mjesto za održavanje svadbenih svečanosti u cijelom gradu i okolici.Kapacitet restorana je od 150 - 500 osoba. Opširnije na našoj Facebook stranici.

FACEBOOK

BAŠTINA SLAVONIJE

Nematerijalna kulturna baština međunarodno je prepoznata kao bitna i vitalna odrednica očuvanja kulturnog identiteta. Njeno očuvanje promiče i razvija kulturnu raznolikost, ljudsku kreativnost te ima značajnu ulogu ...

OPŠIRNIJE

VINSKA CESTA

Počeci vinarske i i vinogradarske tradicije Biskupije Đakovačke i Srijemske sežu u predtursko doba, a nakon oslobađanja od Turaka osobito obnavljaju biskup Petar Bakić sadnjom vinograda u Trnavi, proširuje ih biskup Josip Čolnić.

OPŠIRNIJE

KONTAKT

E-mail

info@hotel-djakovo.hr

Telefon

+385 31 840 570

Adresa

Nikole Tesle 88, 31400 Đakovo