KONTAKT

E-mail

info@hotel-djakovo.hr

Telefon

+385 31 840 570

Adresa

Nikola Tesle 52, 31400 Đakovo

BEĆARSKI KUTAK

„Nije  se lako bećarom  zvati, to se ime mora opravdati“

Restoran "Bećarski kutak" kapaciteta do 34 sjedećih mjesta nova je slavonska gastronomska priča.Ambijent restorana je pomno uređen u slavonskom stilu pa je tako sve posuđe ručno izrađeno u radionici gospodina Daniela Astaloša iz Baranje.Stolnjaci,ubrusi i zavjese djelo su đakovačkih gospođa koje su tradiciju šlinganja i heklanja naslijedile od svojih baka.Sjedalice s motivima reklje izradio je Mario Kiš iz Bogdanovaca.Kompletan namještaj ručno je izrađen od hrastovine stare preko 300 godina, a predivna vitrina djelo je nepoznatog mađarskog stolara s početka 20.stoljeća.Toplinu prostora prožetog slavonskim motivima upotpunjuje kamin koji će Vas grijati u hladnim zimskim večerima.Kompletan restoran nalazi se u podrumu pa je osim za romantične večere idealan i  za razne proslave (prve pričesti,krizme,proslava mature,rođendana,momačkih i djevojačkih zabava i sl.). Očekujemo vas kako i priliči Slavoncima, širokog osmjeha i zadatka da Vaša osjetila opijemo mirisima domaće hrane,vina i rakija.

IGRAONICA

Hotelska igraonica je dostupna svim posjetiteljima hotela te je namijenjena za djecu (iznad 7 godina) i odrasle. Igraonica sadrži biljar, stolni nogomet, stol za kartanje, šah, pikado, playstation i nitendo wii, karte i druge igre!

MULTIMEDIJA

DVORANA MIMA

Svečana dvorana „Mima“ djeluje već 20 godina i dalje je najpoželjnije mjesto za održavanje svadbenih svečanosti u cijelom gradu i okolici.Kapacitet restorana je od 150 - 500 osoba. Opširnije na našoj Facebook stranici.

FACEBOOK

BAŠTINA SLAVONIJE

Nematerijalna kulturna baština međunarodno je prepoznata kao bitna i vitalna odrednica očuvanja kulturnog identiteta. Njeno očuvanje promiče i razvija kulturnu raznolikost, ljudsku kreativnost te ima značajnu ulogu ...

OPŠIRNIJE

VINSKA CESTA

Počeci vinarske i i vinogradarske tradicije Biskupije Đakovačke i Srijemske sežu u predtursko doba, a nakon oslobađanja od Turaka osobito obnavljaju biskup Petar Bakić sadnjom vinograda u Trnavi, proširuje ih biskup Josip Čolnić.

OPŠIRNIJE

KONTAKT

E-mail

info@hotel-djakovo.hr

Telefon

+385 31 840 570

Adresa

Nikole Tesle 88, 31400 Đakovo